< Tillbaka till startsidan

Kraftringen

Samarbetar med Natur & Miljöboken för utgivningen i Eslöv, Höör, Klippan, Lomma, Lund, Nynäshamn, Ronneby och Åstorp kommun.

Detta är Kraftringen

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som skapar både stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i vår region. Vi erbjuder nutids- och framtidsanpassade produkter som hjälper kunden att hantera sin energivardag och engagerar oss i många olika framtidsprojekt med hållbarhetsfokus.

 

Vårt huvudkontor ligger i Lund och merparten av vår verksamhet finns i Lund, Lomma, Eslöv och Hörby. Verksamheten är också starkt etablerad i nordvästra Skåne, Blekinge, Småland, Södermanland, Sjuhäradsbygden och på Västgötaslätten.

 

Vår vision
Energi för framtida generationer.

 

Vår affärsidé
Tillsammans med medvetna kunder och samarbetspartners skapar vi energi som leder utvecklingen av det hållbara samhället.

 

Detta gör vi
Kraftringens verksamhet omfattar elnät, elförsäljning, fjärrvärme, fjärrkyla, gas, fiber och olika entreprenadtjänster. Vi är också involverade i ett flertal större projekt och miljösatsningar där Örtoftaverket och Brunnshög med forskningsanläggningarna MAX IV och ESS är några exempel. Vi satsar på innovation och utveckling och en av våra medarbetare arbetar 20 % av sin tid som adjungerad lektor på Lunds Tekniska Högskola. Under våra projekt kan du läsa mer om detta.

 

 

Har du några frågor?
Du är alltid välkommen att ringa oss på 020-32 61 00
eller läs mer på vår hemsida.

 

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Copyright © 2019 Kunskapsförlaget

Design by Sweetcreatives