< Tillbaka till startsidan

Samarbeten i Malmö

Samtliga organisationer nedan samarbetar med Natur & Miljöboken för utgivningen i Malmö Stad.

header image

Malmostad_logo2013_liggande_RGB

Malmö Miljöförvaltning

Frisk luft och rent vatten, bra mat och hälsosamma bostäder. Miljönämnden och miljöförvaltningen har ett stort verksamhetsområde med en gemensam nämnare: miljön i Malmö.

 

Läs mer på vår hemsida

MKB_logo_FAB_RGB

MKB fastigheter AB

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag. Med drygt 23 600 lägenheter och 1 100 kommersiella lokaler är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö. Ägare är Malmö stad.

 

Läs mer på vår hemsida

logo_lansstyrelsen_skane_RGB

Länsstyrelsen Skåne

Vi har en viktig roll när det gäller miljö- och klimatarbetet i Skåne. Vi samordnar miljöarbetet, informerar och sprider kunskap, arbetar med miljömål och miljöövervakning, vattenförvaltning samt klimat- och energifrågor. Dessutom beslutar vi om tillstånd till och genomför tillsyn av verksamheter som påverkar miljön.

 

Läs mer på vår hemsida

MAH_logotyp_liggande_original_RGB

Malmö Högskola

Malmö högskola är ett lärosäte i tätt samspel med omgivande samhälle – ett lärosäte där mångfald gör skillnad. Högskolan kännetecknas av en öppen och inkluderande atmosfär, internationell miljö samt moderna studieformer och flervetenskaplig utbildning och forskning.

 

Läs mer på vår hemsida

 

skanemejerier_logo

Skånemejerier

Skånemejerier är ett av de mest hållbara företagen i Sverige enligt konsumenterna. Det visar resultatet från Nordens största varumärkesundersökning Sustainable Brand Index 2016. Fokus på 100 % svensk mjölk och god djuromsorg har varit bidragande framgångsfaktorer, två viktiga områden i vårt hållbarhetsarbete.

 

Läs mer på vår hemsida

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Copyright © 2018 Kunskapsförlaget

Design by Sweetcreatives