< Tillbaka till startsidan
header image

Kunskapsförlaget söker Layout- och webbansvarig

Är du vår nya formgivare?

Vi söker dig som är positiv, självgående och ansvarstagande. Layoutavdelningen hos oss består endast av en person och därför är din tjänst en mycket viktig del i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:

Layout och produktion av Natur & Miljöboken där annonsproduktion är en betydande del samt ansvara för vårt grafiska kommunikationsmaterial. Ansvara för Kunskapsförlagets grafiska profil på webben samt i tryckt form. Ansvara för sociala medier, grafisk utformning av nyhetsbrev samt uppdateringar av blogg och hemsida.

Enklare produktionsledning av främst egna projekt. Kontakt med underleverantörer så som tryckeri,  webbyrå och författare.

Kvalifikationer:

Mycket goda kunskaper i Adobe CC (främst InDesign, Photoshop och Illustrator).
Erfarenhet av att leverera tryckfärdigt original för tryck.
Wordpress.

– – – – – – – – –

Tjänsten är nu tillsatt.

Tillträde 1:a augusti varför en rekryteringsprocess kommer att genomföras skyndsamt.

Sista ansökningsdag 30 juni. Maila din ansökan med löneanspråk och arbetsprov till info@kunskapsforlaget.se. Ange ”Layout- och webbansvarig” i ämnesfältet.

nm-bocker-app

Om företaget

Bakom läromedelsserien Natur & Miljöboken står Svenska Kunskapsförlaget AB. Vi är ett helt oberoende och politiskt obundet företag, grundat 1993. Genom att ge ut pedagogiska läromedel och material vill vi vara en bidragande kraft i samhället för en hållbar utveckling. Vår utgivning bygger på samverkan med kommuner, näringsliv, myndigheter och organisationer. Tack vare våra samarbetspartners kan vi ge ut våra läromedel och böcker till grundskolans årskurs 4-6.

 

Vi är ett glatt gäng på cirka 15 personer som sitter centralt i trevliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Hos oss är en heltidstjänst 34,5 timmar. Vid fast anställning erbjuder vi både friskvårdsbidrag samt sjukvårdsförsäkring för den anställde. Vi är även kollektivavtalsanslutna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Copyright © 2017 Kunskapsförlaget

Design by Sweetcreatives